40+ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΥΓΙΗ


OUR (HI)STORY


We started in 1980 as a ship-repairs company in Piraeus, Greece. Ever since, 40 years later, we have evolved as one of the main ship construction contractors in the region. From hull damages to superstructure fabrications, El Greco helps ships metalwork and pipework needs anywhere, anytime.


With IACS certificates and the ability to repair or fabricate all metal types,  we strive every day to honor the 2500+ years of Greek shipbuilding history. We keep ships healthy.


A modern, shipbuilding and repairs company made for ship operators.ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ  ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ 


30+ ΠΛΟΙΑ 


Επισκευάζουμε και ανακατασκευάζουμε το χρόνο 


2000 μεταλλικές επισκευές και κατασκευές

Ολοκληρώνονται σε πλοία και κτίρια το χρόνο


400+ TΟΝΟΙ

 

όλων των ειδών μετάλλου αντικαθίστανται ή κατασκευάζονται το χρόνο

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ


Να είμαστε πρωτοπόροι της Ελληνικής Ναυπηγοεπισκευής συμβάλλοντας στην εξέλιξη της

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ


Να κάνουμε τα πλοία πιο υγιή ακολουθώντας διεθνή ναυπηγοεπισκευαστικά πρότυπαΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ


Ασφάλεια

Η ασφάλεια των εργαζομένων μας και του έργου συνολικά είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εταιρείας. Εστιάζουμε στην δημιουργία και συντήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας.


Ταχύτητα

Η φύση της δουλειάς μας βασίζεται στην ταχύτητα, ειδικά σε περίπτωση ξαφνικής ζημιάς σε ένα πλοίο. Δουλεύοντας 24/7, όλες τις ημέρες του χρόνου, εξασφαλίζουμε την παράδοση των ελασματουργικών επισκευών και κατασκευών.


Εξέλιξη

Η διαρκής εξέλιξη είναι μια έννοια ολική για εμάς. Η καθημερινή μας εξέλιξη είναι αυτό που διέπει την ασφαλή παράδοση του έργου και βοηθάει στην δημιουργία πιο αποτελεσματικών τακτικών για ακόμα περισσότερο αύξηση της ποιότητας.Αξιοπιστία


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 

 ISO 9001:2015

Πιστοί στην καθημερινή αποστολή μας για αναβάθμιση των προδιαγραφών μας, αποδόθηκε στην εταιρεία μας πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2015 από τον Γαλλικό Νηογνώμονα "Bureau Veritas" (BV). 

Μέσω των ετήσιων επιθεωρήσεων του Νηογνώμονα επιπέδου IACS στην εταιρεία μας, ελέγχεται με αυστηρά κριτήρια  η διασφάλιση της ποιότητας όλου του φάσματος των εργασιών μας: από το γραφείο μέχρι και την τελική παράδοση του έργου στο πλοίο.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


 ISO 14001:2015


Ακολουθούμε το όραμα της Ευρώπης και της Ελλάδας για μια πιο βιώσιμη κοινωνία και καθαρότερες θάλασσες. Από το 2021, η εταιρεία έχει προβεί σε ηλεκτρονικοποίηση του συνόλου των εγγράφων της καθώς και σε διαχώριση και ανακύκλωση των απορριμμάτων της. 

Η δεύσμευσή μας για χαμηλότερο αντίκτυπο στην ενέργεια και στο περιβάλλον αντικατοπτρίζεται από την πιστοποίηση μας με το ISO 14001:2015 επίσης από τον Γαλλικό Νηογνώμονα "Bureau Veritas" (BV). 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΩΝ

Δεσμευμένοι με την έννοια της ποιότητας, ακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα συγκολλήσεων για τις Ελασματουργικές μας επισκευές και κατασκευές. 

Η εταιρεία μας έχει 2 πιστοποίησες συγκολλήσεων από τους Νηογνώμονες "Lloyd's Register" και "RINA" καθώς και πιστοποιήσεις για τους συγκολλητές μας.

H ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ 

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΤΟ BRANDING ΜΑΣ

Το όνομά μας είναι εμπνευσμένο από τον Δομίνικο Θεοτοκόπουλο: έναν από τους πιο διάσημους Έλληνες ζωγράφους και γλύπτες. Έζησε τον 16ο αιώνα και είναι ένας καλλιτέχνης συνώνυμο της Ευρωπαϊκής Αναγέννησης και του Εξπρεσιονισμού.


Είναι ευρέως γνωστός ως "El Greco"

(O Έλληνας)


Με το παράδειγμα του, η εταιρεία μας εργάζεται με σκοπό να αντιπροσωπεύσει επάξια την κληρονομιά της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ναυπηγοεπισκευής, όπως ο Δομίνικος στις μέρες μας. Ένας σύγχρονος κληρονόμος των 2500+ χρόνων της Ελληνικής Ναυπηγικής Ιστορίας.


Το λογότυπό μας

Το λογότυπό μας χρησιμοποιεί το μπλε και λευκό της Ελληνικής σημαίας, υποδηλώνοντας της ρίζες και την βάση της εταιρείας. Το έντονο πορτοκαλί υποδηλώνει την προσήλωση μας στην ασφάλεια καθώς είναι το χρώμα το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία ως χρώμα ασφαλείας.

Το ΄βέλος σε πορτοκαλί χρώμα συμβολίζει το πλοίο, την ταχύτητα και την διαρκή βλέψη της εταιρείας προς τα μπροστά.